Bay of Plenty Cancer Treatment Centre

Tauranga

A CENTRE FOR CANCER PATIENTS

This purpose-built building features a number of individual consulting rooms and enables patients to attend for check-ups and post recovery review.

A key feature of the main space is a large skylight along the length of the central area. It is completed with surrounding floor-to-ceiling windows and allows natural light to flood into this area.

The centre is adjacent to other existing Tauranga Hospital facilities, which continued to be used 24/7 throughout the build. We worked closely with the hospital’s management team to ensure there was not any disruption to other services.

Project Details

  • Value: $1.4 million
  • Size: 750m2 approximately
  • Large skylight in central area
  • Floor to ceiling windows providing ample daylight.